Občas není jednoduché
přisednout k čaji do pohody
když lásky na slova jsou skoupé
a ty mi říkáš poète maudit
Život se rozpouští do stesku
který vypiji jen tehdy
až tvé údy budou jen rány blesku
a já jen poète maudit
Ta ohromující rychlost nářku
který z radostí udělá vady
jít do nebe jak prase na porážku
a svatý Petr píše poète maudit