v příštích letech

v příštích letech

narodit se tak o chvíli dřív
mohli bychom více snít
narodit se tak v pozdějším století
mohli bychom déle žít
déle milovat, déle tvořit
méně brát a méně škodit

(možná)

život dnes nebude životem zítřka
stesk a smrt
jaký to bude mít význam?
když kopii svou i jiných můžeš vytvořit
pravidla si upravit
přírodu simulovat
a lásku přestrojit

narodit se tak o chvíli později
být spolu i po smrti
která bude ztrácet význam

Autor zatoulané kotě, 28.10.2023
Přečteno 86x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, jort1, Fialový metal, Psavec, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silný text

01.12.2023 18:57:51 | Admirál

Krásné - příští léta čekají nás:-)*

29.10.2023 15:27:26 | o3_gambit

snad to půjde

29.10.2023 10:21:41 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí