Tanečnice
data v hlavě uložená
tvoří je spleť vlásečnic
konce není jsou propojená
souznění emocionálních tanečnic
noty milující píseň
bez sebe nedovedou žít
s harmonií doprovází
zvuk tónů světu lahodících
Přečteno 120x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, paradoxy, mkinka, o3_gambit
Komentáře (2)
Komentujících (2)