Údolí ticha

Údolí ticha

ztrácím se ve tvé duši

jako vlčice v údolí plném mlhy

v té temné říši zadržím slzy

v té nepřátelské krajině

kde láska mlčí

často tě prosím o trochu něhy

ale ty nevidíš vysoké hory

na kterých tajou zamrzlé ledy

ani lány sadů

na kterých rostou první plody

vidíš jen krajinu

královnu bolesti a chudoby

tvé mlčení

zabodne meč do mého srdce

a z rány začne krev téct

tam někde v horách

prosím o pomoc řeku

vidím však jen krvavé peřeje

tvé němé oči a pohled

plný beznaděje

 

 

 

Autor Sára Černá, 12.11.2023
Přečteno 72x
Tipy 10
Poslední tipující: o3_gambit, Anfádis, Žluťák, Iva Husárková, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi líbí:-)*

14.11.2023 11:32:48 | o3_gambit

Dekuju ti moc

16.11.2023 13:15:48 | Sára Černá

líbí se mi. :-))*

13.11.2023 04:24:58 | Iva Husárková

dekuji.moc

13.11.2023 11:43:33 | Sára Černá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí