slízáváš víno ze sklenice
(cítím z Tebe necudnost)
šeptáš potichučku
našlapuješ pomaloučku
do mysli
nevíš, kde jsou hranice
chceš je znát?
dej si ještě trošku...
támhle je ložnice
Píšete pěkně. A to se budete ještě zlepšovat.
09.12.2023 23:44:57 | Václav