Usedavě
Má malou dušičku
Zbabělá víla
Byla pyšná na své vhledy
Tedy tedy
Teddy bear
Koupila si jednou z rána
Malý černý revolver
Má tisíc světel, paprsky sluncí
Dávají lehké bolení
Není ji snadno i to málo
Překonat skryté zmizení
Kámen na hrudi, kámen na šíji
Kámen v hlavě a pod sukní
Kámen v hrobě a kámen v krku
Dusí touhu převílí
Kéž by se hladina na chvíli změnila
A obrazy něhy se zjevily
Jistě by zhasly rezivé čepele
Té víle jezdící po šíji
Přečteno 85x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Ondra, cappuccinogirl, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)