Jdi do hajzlu český státe
s tímhle těžkým kapitalismem!!!
Ale přes ta zvěrstva děkujem.
Bydlíme v dodávce
Mercedes Sprinter maxi –
jediná střecha nad hlavou
domov bez vykořisťování
bez stresu, bez daní i případnému trestu
zatopíme posbíraným dřívím v kamínkách
vyrábíme víno i pěstujeme
jsme svobodní a šťastní
a systém nám tento styl
euforického života umožnuje.
Poberem sociální minimum…
….ilegální brigádky
Dojdem pro pitnou vodu do kanystru k pramenu
Ohřejem na kamnech, uvaříme jídlo a užíváme života
kdy svobodně spíme a jsme volní.
: to vyprávěli největší Pankáči z Liberce
„země česká – domov můj“
a jsme maximálně šťastní!!!
Dneska jsem měla pod jedlí i Krahujce, sypu slunečnici... :)
16.01.2024 17:15:27 | tide
Krahujec je úžasný dravec, který má odvahu a snaží se být králem v ptačí říši. Úctyhodný tvor, který se nebojí.
17.01.2024 10:28:15 | Krahujec