Noční hlas

Noční hlas

Anotace: .

Tak rychle jako pluje řeka
pluje život, pluje čas.
Vždy v noci na mne padá deka
a občas slýchám ve snech hlas.

"Naplň ten čas, než řeka dojde moři,
než Země spadne a Nebe shoří."

Však každé ráno bystře plyne
a noc se blíží rychleji.
Stejně rychle jak den zhyne,
člověk ztrácí naději.

"Naplň ten život, než pozdě bude,
než černý had pohltí i Slunce rudé."

Já však nechci závod s časem,
chci vychutnat si těch pár chvil.
Chci na konci říct klidným hlasem,
že rád jsem tady s Vámi byl.
Autor lukassnajdr, 18.01.2024
Přečteno 98x
Tipy 15
Poslední tipující: CULIKATÁ, o3_gambit, Iva Husárková, Kan, Psavec, Žluťák, paradoxy, cappuccinogirl, Rafinka, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!

18.01.2024 18:02:47 | Žluťák

Děkuji

18.01.2024 18:59:45 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí