Titulek

Titulek

Anotace: .

co mě to sakra potkalo
kde jsem se to octl a proč sis pro mě už nepřišel
ty tam jsou časy s mikulášem v zádech
žádná nadílka jen sny o bonbonech
rybíz býval sladký ale zkysl
nemám vůbec slov
nemám za sebou žádné činy
a chci po tobě abys mě chtěla
abys věřila
abys tady byla

nezajímá mě nic jiného

-----rytíř v šedé zbroji
nebo snad neznámý princ
ti za to stojí------

nechci o tom přemýšlet nechci o tom psát
nechci nikomu nic říkat

chce se mi jen spát
a chlastat
a chcát

kéž by se objevil někdo kdo by mi řekl zastav se
a já bych mu mohl odpovědět



a proč?
Autor CoT, 21.01.2024
Přečteno 115x
Tipy 12
Poslední tipující: Veru, jort1, Jan Kacíř, Fialový metal, IronDodo, Alci, Psavec, Žluťák, Lesní žínka, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Většinou ti tuhle nabídku daj lidi, u kterých je ti to úplně jedno! Stopro to víš, tak jako já.

21.01.2024 16:11:38 | cappuccinogirl

tak

21.01.2024 16:34:58 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí