Jak lístek květu růžového
její pleť jemností voní
oči hlubin moře
z dlouhých loken vlasů
zlatý prach
třpytící se duhový opar
krásná jak planeta
tak blízko vesmírným temnotám
rozzářená bytost
čistá
stíny mizí
není cizí nám snění
v hlubinách svých myslí
bytost krásná jak galaxie
blízká i vzdálená
čistá