Martina se ve tmě ztrácí před očima

Martina se ve tmě ztrácí před očima

Anotace: * https://youtu.be/t5NOYJYFmNk?si=NtsXavkxi1Eb-q7C

Nikdo nechce slyšet že je jen ten druhý
A kdo chce vlastně vědět že tam kde lidé vidí duhu
Ty vidíš jen barevné pruhy
Nechci už stát opodál když moje srdce bije jenom pro tebe
Vím že už jsme oba blízko ale tam kde ty máš peklo tam já mířím přímo do nebe

Koho vlastně miluju? A proč?
A kdo teď vůbec jsem?

Život je těžký když hledám směr ačkoliv vím že se nechci ztratit
- ne bez tebe
A.vim že dokud tě nebudu mít u sebe

Tak nikdy


-nikdy-

Nebudu spát tak klidně
Budu se o tebe bát
Ale při tobě stát

Jenže ty to nevidíš
Nebo vidět nechceš

Jsme dvě různé cesty vedoucí do nikam
To jsme my dva
Já tady





A ty tam
Autor CoT, 14.02.2024
Přečteno 79x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Marten, jort1, Ophelia81, IronDodo, Chane, Žluťák, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=4LwT3bNz8m0

15.02.2024 17:35:09 | Marten

kudy kudy cestička

15.02.2024 12:07:31 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí