Pravidla vlastní zranitelnosti

Pravidla vlastní zranitelnosti

Anotace: .

 

Dějiny se tu píšou do dlaní cigaretovým kouřem

neměl jsi dovolit aby se možnost ztratit tě stala právem

vím 

vejít do tvých slov znamená být doopravdy sám

nikdy jsem ti to neřekla

ale cítím že v mých vzpomínkách někoho postrádáš

 

zdálo se mi o tobě

po kouskách ses ztrácel sám sobě

kolemjdoucí říkali že tě slyšeli tiše prosit

noc ti byla doopravdy malá

tady

před svědky své minulosti

býváš obvykle zranitelný

 

zatímco já

se občas na ulici zaposlouchám do cizích hlasů 

žádný z nich 

ti není ani vzdáleně podobný: 

každý rok 

mě to bolí 

o něco víc. 

Autor Elisa K., 21.02.2024
Přečteno 118x
Tipy 26
Poslední tipující: Robin Marnolli, její alter ego, maliska, Vivien, Sonador, palms, jort1, Lighter, Chane, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne nejlepší text, co se tu za poslední dobu objevil.

22.02.2024 16:08:33 | palms

.....Některé ztráty jsou jako "šifry",které nechceme nebo nedokážeme "luštit"......Ji.

21.02.2024 20:39:09 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí