NV20

NV20

Anotace: C

Přistihl jsem se že mám rád vůní tvých myšlenek
Rozhoduji se mezi prázdnou a naducanou představou
O společné stráveném večeru
Řekni mi víc
Řekla jsi
A já byl v tu chvíli řeka ve tvém korytu
Mráček na nebi
Jitřenka
Všechno co jsme spolu spolkli nás osvobodilo
Je li to tak snadné
Proč jsme to neudělali už dřív?

Rád stojím nad tvým stínem a dělám ti rukama rohy
Jsi moje krásná kráva a velikonoční beránek v jednom
Máš taky tak ráda vůni posečené trávy?

Díváme se na sebe

Raději bych byl sám sebou s tebou
Než tebou se mnou

Moc tě miluju

Ty moje malá krásná krabičko plná překvapení
Autor CoT, 12.03.2024
Přečteno 79x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, enigman, IronDodo, Marten, Chane, Iva Husárková, martinaV, Tomcat, Sonador, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i kdyby byla pandořina...

14.03.2024 07:55:14 | enigman

Krabičky plné překvapení, takový i když vypadaj obyčejně, jsou malej zázrak:-)**

12.03.2024 23:13:00 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí