Kdybych...

Kdybych...

Kdybych... 

Kdybych měla moc
vrátit čas zpátky,
vrátila bych čas
do školní docházky.

Snad ani né pro vzdělání,
ale pro zážitky, 
třeba, jak jsme si hráli
s panenkami na maminky.

Na první lásky,
z trvalé, kudrnaté vlásky.
Zarudlé líce,
s první pusou, starty na měsíce.

Bezstarostný život
plný srandy a trapasu.
Obejmutí chlapeckou rukou,
tehdy hýčkána v času.

Obklopená velkou rodinou, 
né jenom anděly.
Jsem vdečná i za ně,
dávají mi naději.

Škoda, nelze vrátit zpátky čas,
nyní bych byla zdravá, bez zábran.
Důležité že žiji, bojuji,
někdy trpím, někdy se raduji....

Autor Marťas9, 28.03.2024
Přečteno 47x
Tipy 15
Poslední tipující: Ďábel sám, Marten, Kan, Psavec, Iness, Žluťák, Marry31, IronDodo, fisus, Fractura cordis aperta, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem asi divná, ale myslím že teď se mám líp než v dětství

28.03.2024 08:45:36 | Marry31

Ráda se vracím hlavně ke vzpomínkam...

28.03.2024 08:58:22 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí