Křídla motýlí

Křídla motýlí

Rozevři svá křídla motýlí
a ukaž svoji pravou tvář,
škrabošku ze sebe sejmi ve chvíli,
ať vím zda jsi či nejsi v citech lhář .

Rozevři svá křídla motýlí
a mávnutím nech vířit hvězdný prach,
láskou ať jsme zase opilí,
tak jak se píše v pohádkách.

Rozevři svá křídla motýlí
a vzlétni slunečnímu svitu vstříc,
škrabošku ti sejmu ve chvíli
ať spatřím tvoji něžnou líc.

Autor Jdarks, 28.03.2024
Přečteno 54x
Tipy 14
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, IronDodo, cappuccinogirl, Kan, Marťas9, Psavec, o3_gambit, Žluťák, paradoxy, Chane, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné jako křídla.

28.03.2024 10:33:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí