Já sám používám bílé rukavičky na čištění brýlí

Já sám používám bílé rukavičky na čištění brýlí

Anotace: ...

 

 

 

S jazýčky
očekávajícími hostii
slunovrat posunutý o tři pštrosí
kaňky v herbářích
v jitroceli

na cestě paní s deštníkem
plná pobíhajících psů

vyhaslá planeta
v loži milenců
za rohem číhající muž
kaskadér s pedofilními sklony

vlásky na noži
divadelní propriety
vázy s klavírními strunami
množiny posledních vzdechů
marionety výletů

kostel bořící se
pod tíhou lidských hříchů
odpověď smrtelníků
na zítřejší menu

PS.
vyskočil jsem raději z vlaku
dříve než mě vyhodí
s vaničkou plnou dětí

 

 

 

Autor jort1, 28.03.2024
Přečteno 60x
Tipy 23
Poslední tipující: její alter ego, Jan Kacíř, Iva Husárková, IronDodo, J's .., Chane, RadekČ, Sonador, Psavec, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně nenacákat...

28.03.2024 17:03:30 | Sonador

na to pozor :)

30.03.2024 09:00:32 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí