zpěv a láska

zpěv a láska

Jak krásný svět,
jak krásný zpěv.

Jak krásná slova… a pak nic..
najednou celý svět ztich..

Zářivé hvězdy a tma,
tma, jenž není snad zlá.
My, hledající světlo,
světlo, které nikdy nezhaslo.

Poezie to prostá,
myšlenka antická,
antická, jak starý Řím,
hledajíce prostý rým.
Láska podpoří všechna lidstva,
na důkaz toho, že je tak čistá.
Nic lepšího nemáme,
i když si myslíme, že vše známe..
Autor diciassette, 28.03.2024
Přečteno 39x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí