STATUS QUO

STATUS QUO

letíme, letíme
na prohnutých politických křídlech
nad krajinou jež zná hranic
jež nestojí za nic

letíme, letíme
na koloběžkách hradními místnostmi
jako krysy pařížským podsvětím
nenároční na devadesát procent skutečnosti
a přesto tolik chceme

kroužíme nad Lány
jako lační mrchožrouti
a opět pozdě - snad zítra

snad divadelní opony
po celém světě současně budou vyzdviženy
vzplanou ohně z Olympie
srdce otevřena jako okenice
Autor Pampalini, 16.04.2024
Přečteno 24x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, IronDodo, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí