- Byl duben - jaro

- Byl duben - jaro

Byl duben - jaro

 

stromy kvetly
opojná vůňě byla všude přítomná

 

opojná vůně jara
vůně jara nejkrásnější co může být

 

přináší blahobyt a klid
přináší blahobyt a klid

 

rok co rok každý se na něj těší
jak svou vůní potěší

 

je to jeden z roku čas z mála
kdy opojná vůně je jedna z mála

 

vše jarem vonící
nathrhají lučního kvítí své milé básnici

 

jaro ...

Autor Akras, 17.04.2024
Přečteno 37x
Tipy 5
Poslední tipující: zase já, IronDodo, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé.

17.04.2024 10:28:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí