Farby

Farby

Anotace: -

Farby

Farby majú veľkú silu
ovplyvňujú náladu - pocity
žiaria kde si ty
pre šťastnú chvíľu.
---
Červená,
vášeň, odvaha a nebezpečie,
energia, rýchlosť,
symbol lásky — rtov panenských.

Žltá,
smiech, šťastie, nádej, slnečný svit
optimizmus, mladosť,
hravosť a dobrá nálada.

Oranžová,
keď sa žltá a červená spoja
energie a vitality,
pocit tepla cítiš.

Zelená,
farba prírody, šťastia, zdravia
osvieži a upokojí
tak ako lúka, keď sa prebudí.

Biela
čistota a nevinnosť.
Šaty nevesty, anjeli
a bábätká v perinkách.

Modrá,
voda, obloha osviežujúca chladivá
múdrosť sloboda
čistota a ochrana.

Čierna,
dve tváre má - silu, eleganciu
i smútok, zlo, hnev a smrť.
Dokáže sa spojiť s každým z nás.

Autor IronDodo, 17.04.2024
Přečteno 36x
Tipy 13
Poslední tipující: Žluťák, Iness, Anfádis, Tomcat, cappuccinogirl, zase já, Marten, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ráda jsem se prošla po barevným písmenkovým chodníčku:-)*

17.04.2024 22:30:32 | cappuccinogirl

...dobrý nápad na básničku...;-)ale mám nejraděj fialovou...

17.04.2024 19:52:11 | Marten

Ó ďakujem to bol len taký úlet

17.04.2024 18:51:29 | IronDodo

Miluji souostroví barev v perutích tvého souznění slov mystické filharmonie v absolutním potěšení čtení.

17.04.2024 19:01:42 | mkinka

Moc pěkné.

17.04.2024 18:50:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí