Jestli...

Jestli...

Postavme nový most, 

s pilíři z železobetonu, 

chci s tebou za řeku... 

Jestli mě chytneš za ruku 

 

navštivme novou krajinu, 

od začátku až nakonec, 

chci spolu projít světakraj... 

Jestli voláš mé jméno 

 

založme nové město, 

na zelené louce, 

chci s tebou bydlet... 

Jestli se se mnou pomiluješ

 

vyměřme novou zahradu, 

osázíme jí květy, 

chci s tebou růst... 

Jestli mě miluješ

 

zadržme tu novou lásku, 

příjmi mě a zbožňuj, 

chci s tebou žít... 

nemyslet na jestli. 

Autor girasole, 23.04.2024
Přečteno 49x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Kan, martinaV, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

23.04.2024 00:39:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí