Prý jestli

Prý jestli

Anotace: po větru

 

Ráno 

nechals mi za stěračem list:

 

Prý jestli ...

... tak najdu tě na cestě do Ouí-ouí

Prý jestli ... 

... tak ten leží na obvyklém místě

Prý jestli ...

... tak večer to nebylo snad naposled 

Prý jestli ...

... tak tamto by teď rád vzal zpět 

Prý jestli ...

 

Prý jestli ...

 

... i tak zas myslí na průsmyk u Randomu

Prý jestli ...

... tak domů

Ó, domů, vzal mu dech, 

hned natřikrát

naposled 

Prý jestli ...

... tak mám se dát po stopách indiánských per 

a hadích hlav 

na Ouí-ouí

život 

milovat

 

Prý jestli ...

... tak večer 

snad ...

Autor IkkarisKa, 23.04.2024
Přečteno 79x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, Lexi, Frr, RadekČ, Žluťák, IronDodo, twisted.wicker, mkinka, Ophelia81, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odloží prýmky...

25.04.2024 13:03:32 | enigman

Prý jestli...
... chtěla bys, vezme tě na Labrador.

Prý jestli...
... už táhnou stáda karibu.

24.04.2024 05:58:51 | twisted.wicker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí