- Má mě ráda nemá mě ráda -

- Má mě ráda nemá mě ráda -

                                           - Má mě ráda nemá mě ráda -

 

Má mě ráda
Nemá mě ráda

 

zkusmo lístky kopretiny
má mě ráda nemá mě ráda

 

má mě ráda poslední lístek
lístek poslední je nevšední

 

na pověrčivosti něco krapánek je
poslední lístek kopretiny

 

poslední lístek kopretiny utržený
lásku od ní znamená

 

lásku od ní znamená
je tak krásná líbezná

 

naše láska bude překrásná
dlouhá a přešťastná

 

Váš Básník AKras

Autor Akras, 25.04.2024
Přečteno 70x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, Žluťák, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kopretina je hezká kytka a tva báseň je ještě hezčí.

25.04.2024 09:35:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí