Paní Viola d.G.

Paní Viola d.G.

 

Pod první strunou těžký trám,

pod druhou nohy okované, 

třetí si stěží odloží, 

když střední, čtvrtá

se v tom vrtá Co když se něco stane? 

Co když

Co když 

Směje se pátá, mašmiš.

Sevři mě, sevři.

Šest

Šest strun

pro tebe mám.

Šest strun s životem kluše,

je sedum strun ...

 

Pod sedmou

zachvívá se 

 

 

duše 

 

Autor IkkarisKa, 26.04.2024
Přečteno 54x
Tipy 19
Poslední tipující: IronDodo, jitoush, Kan, RadekČ, Psavec, jort1, Frr, Ophelia81, mkinka, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a andělé pádí z nebe, aby se podívali**ST*

26.04.2024 10:09:18 | Frr

pěkné, dobrý nápad :)

26.04.2024 08:28:18 | Chane

Jak něžný tón na viole d.K.p.O. o jedné struně k prasknutí napnuté.

26.04.2024 08:02:00 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí