Restart

Restart

Anotace: No

Prosím už žádné sliby a žádné naděje
Už žádné hrdinské činy žádné velké věci
Proč tě miluju
Proč zrovna tebe
Proč
Už žádné hry zkoušky všeho už bylo až moc
Chci ti jen říct pěkně od plic
Že tě miluju a že nedokážu přestat
Že se zblázním protože nevím jak se z toho mám dostat
Proč zrovna ty
Proč ty
Proč

mě musíš tak trestat

Nedokážu spát když tě vedle sebe nemám a
Nedokážu se smát když vím že všechno co
Chceš je všechno jen ne já
Už žádné sliby
Žádné falešné naděje
Proč
Proč

jsem vlak když k tobě nevedou
žádné koleje
Autor CoT, 30.04.2024
Přečteno 75x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Frr, jort1, Tomcat, cappuccinogirl, Kan, Ophelia81, RadekČ, Marten, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...neptej se, snaž se pochopit:-)*

30.04.2024 22:28:36 | cappuccinogirl

Láska je těžká.

30.04.2024 16:19:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí