Na koštěti...

Na koštěti...

Ó babice,  či "děvo"

na koštěti pluješ oblohou. 

Ohňů převelice 

nejdeš nazvat mátohou 

 

Tančíš,  křepčíš,  lidu rej 

s jinými, svými si povídej 

I s lidmi, ano, i těmi 

Ať bílá, či černá duše je Tvá 

 

Za maskou tvář je schovaná 

krasavice, po lidech hladová. 

Či bílá a milá duše i tvář,

místo temnoty, kol ohně Tvá zář. 

Autor Protos1182, 30.04.2024
Přečteno 51x
Tipy 8
Poslední tipující: J's .., Tomcat, Vivien, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ó babice :) parádní čarodějnice*

30.04.2024 20:34:51 | J's ..

Nápadité a hodí se na datum.

30.04.2024 16:32:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí