Soumrak

Soumrak

Anotace: ...

 

V hloubi duše soumrak temný,

však úsměv rtů je velmi jemný.

Z mé tváře nic poznat nejde,

obava z tvé mysli sejde. 

 

Ale

 

nevěř, že jsem zapomněla,

nevěř, že jsem neslyšela,

co sám sobě povídáš,

s jakým přáním usínáš.

 

Jenže 

 

bolest v srdci nejde smazat,

jako v mdlobách padat nazad,

v temnu hledat světlý bod,

z vězení snad tajný vchod.

 

Nicméně 

 

na tváři mám úsměv jemný,

sic v hloubi duše úsvit temný.

Myslíš, ze jsem zapomněla?

Dosud jsem jen neviděla.

 

Autor Jupiterka, 02.05.2024
Přečteno 58x
Tipy 14
Poslední tipující: Marťas9, Kan, Psavec, cappuccinogirl, Ondra, IronDodo, Chane, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé.., Jupiterko :-*

02.05.2024 13:38:15 | Ondra

Oslovila si.

02.05.2024 12:24:09 | mkinka

super...* :)

02.05.2024 12:21:26 | Chane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí