Silo na kraji města

Silo na kraji města

Anotace: Silo

Začalo to v zimě jednoho dne v noci
Kdy jsem spal a zároveň jsem bděl
Do té doby jsem nežil jen přežíval
Nebylo to snadné
Nebylo to v mé moci
Stala jsi se modlou
Sochou mé svobody

Neslyšel jsem a neviděl tě
Nevnímal tvou krásu
Utíkal jsem před tebou
Schovával se do těch časů
Kdy jsi pro mne nebyla
Nic


Jen ve snech sloužím sám sobě
Ale přes den jsem v tobě
Souložil jsem s tebou už tolikrát
Že nevím kdy jsem začal
Ale ani
Nevím
Kdy
To

Konečně
Skončí

Všechno je to jenom jako a zdá se mi
Že se mi zdá sen
O tom že jsem tvůj
Jenom tvůj


Ten zlý sen se bortí do podoby hromady suti
Po náletu královského letectva
Po mé lásce neštěkne ani pes
A pro ty kteří jsou pořád zvědaví:
Ano
Už rezavím

Stárnu a není to hezké
Bojím se že ti tu větu
Nikdy nedořeknu...





Martino




Martino musím ti něco říct






Musím ti říct




Ale ty mě neposloucháš




Neposlouchá




Není tady



Je jenom jedna



Je jedna



Rozpadla se ve dví



Na dvě části



Jedna je tady



A druhá mě straší ve snech


Nikdo


Na


Světě



Nikdo


Nikdy


Nenechá


Nikoho


Mluvit


Doopravdy


Říkat


Co


Chce


Nebo


Potřebuje


Slyšet



Je bouřka



Miluju tě


Je bouřka


Miluju tě?


Je krásné


Miluju tě


Jsi krásná


Jsi bouřka

Jsi M.

M.


M



M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M


Pojď blíž
Ke mně

Nechoď tak blízko

Nevracejí se

Ale už jsou zpátky


Vzpomínky

Představy



Je to jako




Sen





M


A



R







S


























Stromy se kymácejí ve větru a
Střechy domů padají
Zdi se třesou
Přichází podzim
Jaro všech zimních přání

Ano už jsem prozřel a vidím věci jasně

Poslouchej chci ti něco říct





Miloval jsem tě protože jsem si myslel
Že tě miluju




Odcházím protože
Co začalo v zimě jednoho dne v noci
Zůstane ukryto v ledu
Navždy
Nepomáhejte těm
Kteří netouží po pomoci


Konec
Autor CoT, 05.05.2024
Přečteno 64x
Tipy 11
Poslední tipující: Veru, jort1, Frr, Pacik, Psavec, kudlankaW, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná.

10.05.2024 21:11:18 | Veru

Tohle není silo - to je SÍLA!
Ale vybereš to kluku, věřím v tebe...*

05.05.2024 14:52:12 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí