Pak natrhám pampelišky

Pak natrhám pampelišky

Anotace: ~~*~~*~~*~~

.......................

~~~~~~~~~
Zajdu si na jarní louku
motýlovi řeknu "brouku"
on však křídly zatřepal
vznesl se a letěl dál.
Pak natrhám pampelišky
pro radost a do vázičky
do breku se Maruš dala
jarní kytku nedostala.
Smál se na ni jeden kluk
tak si vzdychla,to je fuk
hned utřela slzu z tváře
a nakoukla do herbáře.
Teplé jarní paprsky
čas na první na lásky
i kytička sněženek
je na lásky jako lék.

Zajdeme zas na louku
motýlku ty můj brouku
to mu šeptá do ouška
jeho milá beruška,
on však křídly zatřepal
vznesl se a letěl dál.
Končím jarní povídání
o květech a milování
slunce hřeje čím dál víc
ze zimy nezbylo nic.

~~~~~~~~~

------------------

Autor Květka Š., 06.05.2024
Přečteno 25x
Tipy 9
Poslední tipující: Tomcat, Sonador, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí