Anotace: Každý máme svého anděla. Někdo ho hledá, někdo ho už našel a je šťastný... někdo ho ale už ztratil.
Krásné dílko. Po obsahové stránce bezchybné, po rytmické občas lehce zaškobrtne, ale na stovku to u mě je.
14.08.2007 08:43:00 | Bard
O lásce se tady píše,
vchází, našlapuje tiše,
chraň ji, jak vzácného ptáčka,
ať se nikdy nepomačká...
02.07.2007 17:06:00 | zzlatý
Rytmicky to sice občas kulhá, ale obsahově je báseň celkem hezká. Hlavně mě zaujala absence vždy posledního slova sloky...to bylo zvláštní a zajímavé...
18.05.2007 13:58:00 | Hatusu
Já jsem to teda původně jako vyznání lásky nepsala, ale v básničkách si asi každý najde něco jiného, co mu to připomíná, tak vám do toho nebudu mluvit. A děkuju za komentáře i hodnocení:).
11.05.2007 19:12:00 | Neferehathor
Nerad hodnotím díla, ale komentář napíšu;) Našel jsem si v tom něco svého, to ticho a hvězdičkami pro mne totiž hodně znamená. Tvá myšlenka možná nesděluje přesně to, co z toho cítím já, ale poesie už je taková. Tenhle kousek se mi líbí;)
07.05.2007 21:23:00 | Koci