Lidé, jděte...

Lidé, jděte...

Anotace: ... jen tam, kam chcete

Lidé, jděte...

 

Smrtko, seč těla!
Hlavně ta sečtělá,
aby jejich ústa navždy oněměla.
Vědí víc, než by vláda chtěla.
S voli se oře lépe,
však i volu srdce tepe!
Ach, můj ty světe!
Lidé, jděte,
jen tam, kam chcete!
Copak je Vám k chuti,
že Vás stále někdo nutí?
Nebuďte k sobě krutí!
Tavíte se jak v hutí.
Život je o splynutí

Autor Tapíše, 13.11.2017
Přečteno 665x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Rose, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí