Úpadok

Úpadok

Slovenskom tiahnu,
zas sivé mraky,
uši zaľahnú,
zamlžia zraky.
Mlžením vládnu
Slovensku roky,
za Hlinkom prahnú
krížové háky.

Slovenskom to vrie,
hanbiť odkiaľ som?
hrdo mi to znie,
že som Slovákom.
Idem od vás! tkvie,
Vlado kukláčom.
Vy pojdete! mrie,
kukláč pred Ficom.
Autor RoTa, 14.02.2024
Přečteno 63x
Tipy 5
Poslední tipující: Narragan, Psavec, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí