O přírodě snění...

O přírodě snění...

Anotace: Šel jsem svojí cestou, poslouchal, viděl a cítil...

Sbírka: Ráno

Vždy si to tak krásně šumí,
tohle řeka vážně umí,
všechny hluky takhle tlumí,
představte si, že jste u ní.

Hodně pro nás znamenají,
kytky co se zelenají,
každá má svou vůni jinou,
krásné květy ji vždy linou.

Až budete trpět sami,
jděte do přírody s námi,
protože i o přírodě snění,
člověka rázem změní.
Autor Jammie Spark, 14.06.2008
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Příroda pohladí duši.

15.06.2008 11:57:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí