VLK
Anotace: básnička o vlčím životě
VLK
Vlk je šelma, krásné zvíře
V lese svoje doupě má
Svět mu ale staví mříže
Pomozte vlk vymírá
Vlk je otec, stravu schání
tři vlčata nebo víc
Narodili se pod strání
A vlk vyje na měsíc
Vlk je lovec, loví z hladu
Kdo mi ale odpoví
Kde má v zimě najít stravu?
Pomozte vlk hladoví
Vlk je rytíř, zuby cení
Za svou smečku bojuje
Člověk má však krutých zbraní
Nechte nás! vlk varuje
Přečteno 458x
Tipy 15
Poslední tipující: Rolnička, Issa, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Mounkey, Syala, greapy, Markéta Hl., Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)