Podzim

Podzim

Anotace: pokus popsat podzimní přírodu a atmosféru

Ochladilo se, vítr fouká,
Stromy hýří všemi barvami
Žlutá a hnědavá je louka
A dozrávají kaštany

Léto tiše odchází,
Ptáci odlétají
Slunce brzy zachází
Pochmurné dny přicházejí

Ranní mlha, kapky deště,
Listy tančící na cestě,
Sem tam slunce vysvitne ještě
A smutek rozléhá se po městě

Oheň v krbu plápolá,
Šálek čaje na piánu,
Jen málokdo odolá
Domácí pohodě a teplu lákavému
Autor suzík, 19.09.2009
Přečteno 664x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamer.In.The.Inside, Psavec, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pohodička :-) ..ST !

19.09.2009 23:48:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí