Letní doušek rumu

Letní doušek rumu

Anotace: zkuste se nad tím trochu zamyslet :) taková pozitivně negativní a negativně pozitivní věc, která vám prozradí, že s alkoholem zapomenete na své problémy a stáváte se nezávislým

polibte mouchu kolem létající talíř
nádherný sen namaluje vám malíř
pozdravte kámen v daleké dálce
další rým čekejte až v další várce



klikatou čarou nalajnovaný život
v oku trpaslíká se míhá vysoký pivot
s koncem léta přichází zimní šum
tak posaď se u nás a dej si rum...
Autor Lord Wooler, 05.04.2010
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí