Nebe pláče

Nebe pláče

Anotace: ........

Prší prší, kape déšt
Nebe pláče
Nebe naříká, bojí se rán
Nebe skomírá, doutník si dám
Prší prší, kape déšt
Jedna kapka, prším též
Nebe bouří, slova vzbouří
Nebe blýská, nám se stýská
Prší prší, kape déšt
Nebe padá, láme čest
Nebe stejné, moře rozespalé
Nebe šedé, kape vytrvale
Prší prší, kape déšt
Nebe pláče, kéž přestalo by plakat, kéž
Autor PoeziGirl, 23.07.2010
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí