Podzim

Podzim

Anotace: s podzimem na mě padla jaká si nostalgie a tak jsem vytvořila i tohle :)

Barevné listy zdobí koruny stromu
a vítr pohrává si s mímy vlasy
začíná podzim všichni budou spěchat domu
a nebudou si všímat té okolní krásy

Přiroda je jako zdatný umělec
všechno kolem dokonale zbarví
na tvářích ti naskočí roztomilí ruměnec
umí správně použít ty nádherné barvy
Autor Snilek.holka, 19.10.2011
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí