Zvolna mraky
po obloze plují
vítr z jihu
vane jemně
tmavé lesy
v širé dáli šumí
očekáváš
co se stane
Zvolna temno
plave do neznáma
vše co žije
k zemi klání
srdce tvoje
tiše bije
ptáků zpěvy
život budí
Oči tvé
opuchlé
rozjasní ranní zář
po dlouhé noci
nový den nadchází
pohladí slunce
tvoji ospalou tvář
Přichází
svítání