podivná piksla

podivná piksla

Anotace: 16.6.2012 na zadání K. V. v časovém limitu 1/2 hod

1. Maličká jahoda si tiše pláče v lese
Brání se drogám nepije ba ani nekouří
Nejí a nespí a celý den se třese
Dokonce v noci sotva oko zamhouří

I sestra malina ta necítí se lépe
Byť patří k těm co snadno krutým červům odolá
Je strachy zelená a úzkostí se klepe
Už nikam nechodí a nepíše a nevolá

Ref.: Co to jen bylo uvnitř té piksly
To je to co jim nedá spát
Zřely to krátce - nervy jim kiksly
Z života se stal vodopád

2. Ten hrubý chlapec prošel loukou - splašil víly
Že to byl chuligán to myslím říkat netřeba
Pak sedl na pařez - nejspíš mu došly síly
A jal se mazat ňákou rudou hmotu na chleba

Tisíce tklivých hlásku zakvílelo světem
Když ten kluk jedl se vší krutostí co byla v něm
Ten pokrm co prý chutná dospělým i dětem
Na louce zbyl jen strach a piksla s názvem
Lesní džem
Autor Petrik78, 26.12.2014
Přečteno 631x
Tipy 6
Poslední tipující: Jenda P., danaska, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyjo,máte to moc hezké :-)

12.03.2019 11:20:31 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

dobrá, pobavila :-)

18.11.2016 19:09:00 | Jenda P.

Hm, fakt vtipné. Rozhodně na ST.

31.12.2014 20:29:43 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí