Bitá matka

Bitá matka

Anotace: Musí přijít změna. :(

Ta krása. Zlaté louky, průzračné potoky zelené hory.
To vše mám chtít zatratit pro věci z dnešní doby?
Arogance, lenost a lhostejnost k přírodě.
Tím vším narušovat rovnováhu a krásu pro život v pohodě?
Dost už mám lidi co takový jsou!
Je třeba pokání než přijde nemilosrdný soud.
Ve kterém bitá matka všeho živého,
otočí se zády k dětem,
s krutosti stejně velkou jako oni sami.
Autor Flopski, 19.05.2020
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, BukBird, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí