- Měsíc -

- Měsíc -

Měsíc

 

Měsíc svítící na obloze
Měsíc svítící na obloze v úplňku

 

Měsíc na obloze svítící
Měsíc svítící v úplňku nedá nám spát

 

Měsíc a jeho silný příliv a odliv
Měsíc když svítí v úplňku

 

Nikomu se nechce spát
Spát se nikomu nechce

 

Je to síla přírody a gravitace
gravitace mezi Zemí a Měsícem

 

Mezi Měsícem a Zemí uz po statisíciletí

To je náš krásný Měsíc

 

Svítící na obloze při úplňku.

 

 

Napsal Spisovatel-Akras

 

 

Autor Akras, 04.03.2024
Přečteno 134x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné převelmi.. Zvláštně příjemně poskládané verše

04.03.2024 12:02:16 | Tóny duše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí