na lyžáku

na lyžáku

Anotace: i to se stává

Na lyžáku na Cábu
Lítal Jirka ve srabu
Zabouch se nám do úči
Když obouvala papuči
Vyšpulila pevnou řiť
V trenkách suchá žádná nit
Jirka kouká, svírá péro
Úča čučí zase na nho
Pak zarděla se na líčku
A řekla

Ty můj Jíříčku
Když vidím tvou paličku
Vylížeš mi mušličku?

Načež roztáhla své nožky směle
A chtěla to do prdele

Jiří byl jak v sedmém nebi
stáhl gatě a hup na ni
Netrefil se o metr
teď visí za krk na na svetru
Ruka v piči
Noha se třese
Jirka trpí, řev až v lese

Na lyžáku na Cábu
Jirka lítá ve srabu
Autor hp.Rick, 04.02.2015
Přečteno 530x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Ilůně, Křemen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí