Anotace: ...
Zaklínám
peřeje
do tvých rtů
svlékli mě z krajek
a podvazků
tu noc kdy
vlci měli hlad
já šla za tebou
v lodičkách na jehlách
ve stínu jako děvka
se u/milovat
Že já se na to zařazení básně nepodíval dřív, teď mám chvění, oněmělé pění
jsem u vytržení na nose nos klaunský není ...vystřelen stydlivostí byl do dáli .... přečtu si to ještě jednou než mě pan direktor odhalí :-)))
ST
03.11.2017 11:34:55 | klaun