naruživa žena
Chceš-li muži slečnu v kůži...nakup jí sexy šaticky k tomu bičik pouta a vysoké kozačky...promění se rázem a ty v kleče na zem musíš jít...to je teprv začátek hadej co dál čeká tě...teď to bude sado maso velké orgie...když ti okolo krku hodí laso...ona v naruživou ženu ožije...
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)