Přemítání o celibátu

Přemítání o celibátu

Přijat vřele 

u tvé postele

Což správné vůbec bylo

Chtít to tvé úžasné tělo

 

Ptáš se sladce

Na mé emoce

Já však stále netuším

Co říct těm tvým kartuším

 

Opilý touhou

Chvíli dlouhou

Chtěl bych si s tebou krátit

Ale musím se do kostela vrátit

Autor Riscoperdo, 05.04.2023
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: MatyhoZmaty, paradoxy, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý námět. Přemýšlení o celibátu mě nikdy nenapadlo...

05.04.2023 14:11:02 | Miro Sparkus

Děkuji, já naštěstí nejsem v pozici, kdy bych o něm musel přemýšlet...

05.04.2023 21:15:28 | Riscoperdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí