Očima

Očima

Vidíme svět očima bez pilulky
Krčíme se v koutě a chtěli bychom do škatulky

Jednotný názor na vše vesměs máme
Od malička, učí nás, že na ty nahoře, co řeknou vždy jen dáme

Jsem ta černá ovce naší dědiny
Vymknul jsem se kontrole tak zní slova mojí rodiny

Nikdy nic diktovat si nedám v tomto světě
Moje názory na dnešní zřízení popsat bych mohl jen v jedné větě

Ovce ze mě nikdy nebude
Doufám, že následovníků u nás i jinde ještě přibude

Chci jen život v míru
Nepotřebuji nikde hanit a plivat síru

Moje rodina je pro mě svatá
Děti i má žena zlatá

Končím nyní tyto slova
Sejdeme se tu příště doufám zase znova

Lidé moji modří.
Autor neptolius, 28.03.2024
Přečteno 60x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Tomcat, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce máš.

28.03.2024 10:14:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí