Neděle

Neděle

nedělní ráno, slunce a vánek,
omámen příběhem z 70. let.
dnešní společnost rozdělována podle známek,
namísto činů a vět.

věty plné pravdy a lží,
plynoucí ulicemi každý den.
dopadají, a na zemi leží,
slova, která měli lidi dostat ven.

ven ze svého problému, který nezvládnou dál,
problému, který je stahuje níž.
člověk, který radši by se jen smál,
po zjištění, že je tu jen na obtíž.

ta holka nebo ten kluk?
ti lidé nezvládající hluk.
lidé na cestě, chtějí odejít pryč,
nebo jen pokračovat, najít sebe a svůj klíč.
Autor marekk, 17.04.2024
Přečteno 50x
Tipy 4
Poslední tipující: zase já, IronDodo, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí