Naděje

Naděje

Neztrácím naději
když temné mraky
těžké, jakoby nekonečné
zahalí slunce
zdánlivou nehybností.

I ztracen ve tmě
kdesi uvnitř vím
že vanutí větru
zprvu nesmělé, něžné
ukáže cestu prvním paprskům.

Pak jasné světlo narýsuje
vrásky bolesti na mé tváři
a zdaleka budou vidět
bitevní pole mých selhání a porážek
i se všemi svými padlými.
Autor J. A. Marson, 14.05.2024
Přečteno 72x
Tipy 7
Poslední tipující: Pacik, Psavec, J's .., cappuccinogirl, rybka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a my vesmířani padlí si nasadíme titanovou masku*

14.05.2024 23:04:52 | J's ..

Naděje je důležitá.

14.05.2024 14:41:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí