Vyznání

Vyznání

Anotace: vyznání mému milovanému

Jsi rozjetý vlak,

co nikdy nezastaví.

Černo černý frak,

co jenom rád se baví.

 

Jsi světelná křižovatka,

pro život bez nehody.

Jsi v měšci zatoulaná zlatka,

jsi prostě do pohody.

 

Pro mě jsi však víc,

než pro ty mnohé jiné,

zářící měsíc,

a zrnko prachu v hlíně.

 

Jen chtěla bych ti říct,

že velmi vážím si tě.

Teď věrna usínám,

a šeptám miluji tě.

Autor lvíče, 20.09.2012
Přečteno 780x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka, Kvído
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné je být zamilovaný
ST!

03.10.2012 14:48:43 | hašlerka

Paráda. ;)

20.09.2012 21:04:23 | Kvído

děkuji :-)

20.09.2012 21:27:10 | lvíče

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí